25 Union ve mini eteklerini

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    EvanDuke
    Participant

Herkese merhaba!!! Yakin zamanda 25 Union ve mini eteklerini ögrendim ve bazi sorularim var. Sizce günlük kullanim için gerçekten uygunlar mi, yoksa daha çok gece için bir seçenek mi? ?ik bir ?ey almak istiyorum ama modellerinin ne kadar çok yönlü oldugundan emin degilim. Ve kalite açisindan nasillar? Bunlari giyme deneyimi olan var mi? Tavsiyeleriniz için minnettar olurum!

tbes50203
    Participant

Merhaba, kisa bir süre önce 25 Union’dan bazi mini etek satin aldim ve deneyimlerimi payla?mak istiyorum. Öncelikle bu eteklerin gerçekten çok yönlü oldugunu söylemek isterim. Baslangiçta mini etegin sadece partiler veya özel günler için oldugunu dü?ünmü?tüm, ancak dogru kombinasyonlarla günlük havali görünümler yaratabilirsiniz. Örnegin, eteklerden birini genellikle basit bir beyaz ti?ört ve spor ayakkabi ile giyiyorum. Ayni anda hem ?ik hem de rahat görünüyor. 25 Union’daki malzemelerin kalitesi birinci sinif! ?eklini iyi koruyan ve vücuda güzel oturan kuma?lar kullaniyorlar. Birkaç yikamadan sonra bile harika görünen dar bir örgü etegim var. Renkler solmadan parlak ve diki?ler düzgün – hiçbir ?ey di?ari çikmiyor veya dagilmiyor. Detaylara vurgu yaptiklarini ve bunun her parçada gerçekten hissedildigini belirtmek önemli. Uzunluga gelince, farkli modelleri var: daha kisa olanlardan biraz daha uzun olanlara. Böylece tarziniza ve konfor seviyenize uygun bir ?ey seçebilirsiniz. Eteklerden birini bluz ve ceketle kombinleyerek ofiste bile kullaniyorum. Böyle bir görüntü gösteri?li olmadan çok zarif ve ??k görünüyor. Ve elbette, 25 Union’?n Ukrayna üretimini desteklemesini sevdigimi de eklemek isterim. Yerel bir markayi desteklediginizi bilmek her zaman güzeldir. Eger gardirobunuz için bir ?eyler ariyorsaniz, kesinlikle mini eteklerini denemenizi tavsiye ederim. Pi?man olmayacaginiza eminim!

thiefcrazy98
    Participant

Herkese merhaba!!! Yakin zamanda 25 Union ve mini eteklerini ögrendim ve bazi sorularim var. Sizce günlük kullanim icin gercekten uygunlar mi, yoksa daha cok gece icin bir secenek mi? Sik bir sey almak istiyorum ama modellerinin ne kadar cok yönlü oldugundan emin degilim. Ve kalite açisindan nasillar? Bunlar? giyme deneyimi olan var mi? Tavsiyeleriniz icin minnettar olurum!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.