- This topic has 0 replies, 1 voice, and was last updated 2 days, 20 hours ago by
ganguls221.
-
AuthorPosts
-
June 2, 2026 at 1:12 PM #56496
ganguls221
ParticipantH?mi?? dü?ünürdüm ki, onlayn oyunlar ?r?bc? v? ya ingilisc? olur. Amma bir gün internetd? g?z?rk?n rastla?d?m az mostbet yaz?s?na. T??ccübl?ndim. Az?rbaycan dilind?? Ola bilm?z. Dü?ündüm b?lk? s?hvdir. Amma klikl?dim. V? h?qiq?t?n d?, sayt tamamil? Az?rbaycan dilind? idi. H?r ?ey anadilimd?. Qeydiyyat, qaydalar, oyunlar – ham?s?. Ür?yim isti oldu. Sanki evimd? idim.
H?min gün i?d?n g?lmi?dim, çox yor?un idim. H?yat yolda??m u?aqlar? götürüb anas?n?n yan?na getmi?di. Evd? t?k idim. Az mostbet sayt?n? aç?b qeydiyyatdan keçdim. Ad?m?, telefon nömr?mi yazd?m. Do?rulama kodu g?ldi. H?r ?ey Az?rbaycan dilind?. Bu q?d?r rahat idim ki, sanki banka girmi?dim.
Xo? g?ldin bonusu olaraq 20 dollar pulsuz verdil?r. Depozit qoyma?a ehtiyac yox idi. Oynama?a ba?lad?m. Slot oyunlar?nda Az?rbaycan dilind? yaz?lar var idi. “Böyük udu?”, “f?rlat”, “bonus” – ham?s? m?nim dilimd?. Bu m?n? çox böyük güv?n verdi. Art?q qorxum yox idi. Çünki h?r ?eyi ba?a dü?ürdüm.
Rulet seçdim. Q?rm?z?ya 5 dollar qoydum. Q?rm?z? dü?dü. 10 dollar qazand?m. Az mostbet interfeysi o q?d?r sad? idi ki, heç bir ?ey axtarma?a ehtiyac yox idi. H?r ?ey göz qaba??nda idi. ?kinci m?rc – yen? q?rm?z?ya 10 dollar. Q?rm?z?. 20 dollar. Üçüncü m?rc – 20 dollar q?rm?z?ya. Qara dü?dü. 20 dollar getdi.
Ür?yim s?x?lmad?. Ax? m?n h?r ?eyi ba?a dü?ürdüm. Qaydalar? bilirdim. Riskimi bilirdim. Kiçik m?rcl?rl? davam etdim. Bir saat sonra balans?m 50 dollar idi. ?ki saat sonra 90 dollar. Üç saat sonra 150 dollar. Yor?un idim, amma dayana bilmirdim. Çünki ana dilimd? oynamaq m?n? o q?d?r zövq verirdi ki.
Gec? yar?s? balans?m 220 dollar idi. Bird?n bir bonus dövr?si aç?ld?. “Az?rbaycan x?zin?si” adl? oyunda. 5 pulsuz f?rlanma. H?r f?rlanma 2x qazanc. F?rlatd?m – 10 dollar. F?rlatd?m – 20 dollar. F?rlatd?m – 40 dollar. F?rlatd?m – 80 dollar. Son f?rlanma – 160 dollar. C?mi 310 dollar. Ümumi balans?m 530 dollar.
Aya?a qalxd?m. Otaqda g?zdim. N?f?s almaq ç?tin idi. 530 dollar. Ana dilimd? oynayaraq. Heç depozit qoymam??d?m. Pulsuz bonusla ba?lam??d?m. Az mostbet m?n? bu ?ans? vermi?di. D?rhal pulu ç?xartmaq q?rar?na g?ldim. 530 dollar?n 400-n? ç?xartd?m. 130-n? qoydum ki, yen? oynay?m.
Ert?si gün o 130 dollar? oynad?m. Onu 80 dollar etdim. 80 dollar? 40 dollar. 40 dollar? 10 dollar. Qalan 10 dollar? da itirdim. Y?ni qazand???m?n bir hiss?sini geri qaytard?m. Amma 400 dollar ?limd? idi. O da m?n? kifay?t idi.
H?min 400 dollar?n 150-si il? h?yat yolda??ma q?? ç?km?si ald?m. 100-ü il? u?aqlara oyuncaq. 100-ü il? anama gönd?rdim. 50-ni banka qoydum. H?yat yolda??m ç?km?ni gör?nd? çox sevindi. Dedi: “S?n hardan tapd?n bu pulu?” M?n dedim: “Ana dilimd?n”. O ba?a dü?m?di. M?n d? izah etm?dim. Sad?c? dedim: “Az?rbaycan dilind? udmaq ayr? bir zövqdür”.
H?min günd?n sonra az mostbet m?nim üçün bir v?t?n hissi kimi oldu. H?r d?f? sayta gir?nd? sanki öz evimd? olurdum. H?r ?ey ayd?n, h?r ?ey do?ma. Dostlar?ma tövsiy? edir?m: “Az?rbaycan dilind? oynay?n, daha rahat olacaqs?n?z”. Onlar da dinl?yir, b?zil?ri qazan?r.
?ndi h?rd?n az mostbet oynay?ram. Kiçik m?rcl?r, uzun oyun. B?z?n qazan?ram, b?z?n itirir?m. Amma itir?nd? bel? ?s?bil??mir?m. Çünki h?r ?eyi ba?a dü?ür?m. ?n böyük udu? – oynad???n? ba?a dü?m?kdir. M?n ba?a dü?ür?m. Az?rbaycan dilind?. Ana dilimd?.
Bu hekay?ni ona gör? yaz?ram ki, bil?s?n – dil mane? deyil. H?tta onlayn kazinoda bel?. ?g?r sayt s?nin dilind?dirs?, s?n daha inaml? oynay?rsan. M?n inaml? idim. V? qazand?m. 400 dollar. Ana dilimd?. Az mostbet say?sind?. S?n d? c?hd et. B?lk? s?nin dilind? d? var. B?lk? qazanacaqsan. B?lk? m?nd?n d? çox. Amma unutma – n? vaxt dayanaca??n? bil. M?n bildim. Dayand?m. V? qazanc?m? itirm?dim. Bu gün d? bilir?m. Çünki ana dilimd? dü?ünm?k, ana dilimd? q?rar verm?k – bundan göz?l n? ola bil?r? M?nim üçün heç n?. Mostbet az – bu m?nim seçimimdir. S?nin seçimin n?dir? Bunu s?n bil?rs?n. Amma bil ki, h?r ?ey s?nin dilind? ba?lay?r. M?n ba?lad?m. V? qazand?m. S?n d? ba?la. Gör n? olur. V? n? vaxt dayanaca??n? unutma. Çünki ?n böyük udu? – dayanma?? bilm?kdir. M?n bilir?m. V? bu gün d? bilir?m. Az?rbaycan dilind?. Ana dilimd?. Mostbet il?. V? sizinl?. Bu hekay? il?. Bu sözl?rl?. Bu hissl?rl?. T???kkürl?r, ana dili. T???kkürl?r, mostbet. T???kkürl?r, udu?. V? t???kkürl?r, dayanma?? bilm?k. ?n çox buna. Çünki o olmasayd?, bu hekay? olmazd?. V? m?n olmazd?m. Bu gün olan m?n. Qazanan m?n. Udan m?n. V? dayana bil?n m?n. Budur ?sl udu?. Qalan? – sad?c? pul. Pul da laz?md?r. Amma dayanma?? bilm?k – ?b?didir. M?nim üçün. V? b?lk? d? s?nin üçün. Çünki h?yat dayanma?? bilm?kdir. M?n bilir?m. S?n d? bil?c?ks?n. Mostbet az – bu m?nim hekay?mdir. S?nin hekay?n n? olacaq? Yaz onu. Ya?a onu. V? payla?. M?n payla?d?m. ?ndi s?nin növb?ndir. U?urlar. Ana dilind?. H?mi??.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.
CaptainHowdy.com The #1 Exorcist Fansite Since 1999