Jak zamawia? z katalogu Avon 2025 i sk?d wiedzie?, co nowego?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    tom765
    Participant

Hej wszystkim!
    Mam pytanie do osób, które ju? zamawia?y kosmetyki z Avonu. Ostatnio d?ugo nie kupowa?am nic nowego, a teraz chcia?abym z?o?y? zamówienie, bo zbli?a si? lato i czas na lekkie zapachy oraz od?wie?enie kosmetyczki.
    Czy wiecie mo?e, gdzie mog? sprawdzi? aktualny Avon katalog 2025? Interesuj? mnie g?ównie oferty z maja i czerwca, bo wtedy s? zazwyczaj dobre promocje. Chc? te? wiedzie?, czy mo?na zamówi? online z dostaw? do paczkomatu. Z góry dzi?kuj? za odpowiedzi i porady!

fada54
    Participant

Je?li szukasz nowo?ci i promocji, to zdecydowanie polecam wej?? na stron? avonok.pl, bo tam dost?pny jest Avon katalog 2025 w wersji elektronicznej. Obecnie mo?esz tam przegl?da? katalogi majowe (5/2025), czerwcowe (6/2025) i wkrótce tak?e lipcowe (7/2025). Wszystko jest czytelne, kolorowe i fajnie opisane. Dodatkowo, mo?na od razu z?o?y? zamówienie i wybra?, czy chcesz dostaw? kurierem, czy do punktu odbioru – np. paczkomat. Sama tak robi? i zawsze wszystko dochodzi na czas. Je?li chcesz, mo?esz te? zarejestrowa? si? jako przedstawiciel i mie? do 30% zni?ki. To si? bardzo op?aca!

gekene68
    Participant

Ja sam nie zamawiam, ale moja dziewczyna regularnie korzysta z katalogów online i mówi, ?e to bardzo wygodne. Wszystko mo?na przejrze? w wolnej chwili, bez noszenia papierowej wersji. Faktycznie, cz?sto pojawiaj? si? promocje sezonowe i darmowa dostawa do punktu. To mo?e by? dobra opcja na prezent albo po prostu, ?eby uzupe?ni? kosmetyki na lato. Fajnie, ?e s? takie strony, gdzie wszystko jest w jednym miejscu i nie trzeba d?ugo szuka?.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.